Fase construcció de cases a girona i la costa brava

Som el teu arquitecte i el teu constructor a Girona i la Costa Brava, un equip de persones.

Persones que, a través de les seves especialitats t’ajudaran a fer-te el camí més planer
cap a la teva nova llar. L’arquitecte, l’arquitecte tècnic i la dissenyadora hi som des del
principi de les fases del projecte, conjuntament amb la figura del constructor des de l’inici
de l’obra de casa teva i quedant-nos tots fins al final i més enllà. Tenim la capacitat de
guiar-te en totes les etapes del procés global que implica tot el projecte de construcció
perquè la teva experiència sigui un èxit.

arquitecte i constructor

Passos per construir una casa única i 100% personalitzada amb nosaltres:

1. T’assessorem en l’elecció del terreny i en la recerca de finançament

2. Dissenyem la proposta de casa teva amb una valoració aproximada

3. Redactem el projecte definitiu amb el pressupost tancat

4. Iniciem la construcció de casa teva

5. Gestionem i supervisem l’obra fins a l’entrega de claus

Constructor de proximitat i confiança

Nosaltres hem nascut, crescut i viscut aquí i coneixem Girona i la Costa Brava com el palmell de la nostra mà. A més a més, portem més de 90 anys construint cases úniques i a mida pels nostres clients. Disposem de tot un equip de professionals i podem assessorar-te amb coneixement i claredat. Els nostres assessors immobiliaris t’ajudaran a trobar el terreny que s’adapti a les teves necessitats i realitzaran tots els tràmits i gestions administratives necessàries durant tot el procés de compravenda. Així mateix, el nostre assessor hipotecari i financer et podrà guiar en la recerca de finançament. Després, l’arquitecte dissenyarà la primera proposta de casa teva amb una valoració aproximada i s’encarregarà de la gestió de llicències davant d’organismes oficials, visats i permisos d’obra. Tot seguit, redactarà el projecte definitiu per tal d’oferir-te un pressupost tancat.

En aquest punt és on comença l’obra de casa teva i FASE s’ocuparà de la gestió i la supervisió de tota la construcció controlant els terminis d’execució de totes les fases de l’obra i fins al final.

Estem presents durant tot el procés

Dominem la vessant tècnica amb el nostre equip d’arquitectes i arquitectes tècnics, la vessant creativa amb el nostre equip de dissenyadors i interioristes i la vessant administrativa amb el nostre equip de gestors i administradors.

Tot això ja t’estalvia haver de conèixer un munt de lleis, procediments i d’haver de fer les gestions tu mateix perquè a FASE estem amb tu des de les primeres reunions inicials i fins a l’acabament de l’obra. Amb la seguretat que comporta tenir sempre el vostre equip constructor de professionals amb total confiança. Deixar tot el procés a les nostres mans és tenir la seguretat de prendre bones decisions, d’estalvi de temps i de que, al final, casa teva sigui única, singular i 100% ajustada a tu, 100% a mida.

Alhora, el nostre equip us anirà informant constantment de tots els passos que s’estiguin donant i tots els que s’hagin de seguir i t’acompanyarem en l’evolució de tota la construcció de casa teva.

Més de 90 anys d’experiència com a constructor de cases úniques i acompanyant a les persones en tot el procés

Estàs pensant en rehabilitar o reformar una casa o un pis?

Si el teu objectiu és rehabilitar o reformar una casa o pis i, per exemple, més endavant, posar-lo a la venda o a lloguer també et podem acompanyar i gestionar tot aquest procés.