Fase construcció de cases a girona i la costa brava

Parlem de…
articles, notícies
i informació d’interès

Us mantenim informats de les últimes novetats en el sector de la construcció, l’arquitectura, el disseny d’interiors i les reformes. Parlem també de materials i tendències, tràmits i requisits per iniciar el teu projecte a Girona o la Costa Brava, així com dels processos necessaris i passos a seguir per fer realitat la casa dels vostres somnis.

Assessorament en la compra d’una parcel·la

L’assessorament en la compra d’una parcel·la per a la construcció del vostre habitatge és essencial perquè hi ha diversos punts importants a tenir en compte per un tècnic competent. A FASE Construction Management ho sabem i per això us ajudem en tot aquest procés.

Per què la Costa Brava és el lloc ideal per viure o passar les vacances?

La Costa Brava és un indret molt desitjat per a qualsevol persona amant del mar, ja que viure a prop de cales i platges amb aigües cristal·lines i un clima amable i càlid...

Sabeu tots els tràmits que s’han de gestionar per aconseguir la casa dels vostres somnis?

L’elecció de la parcel·la, la redacció del projecte arquitectònic i l’elecció dels industrials són, potser, els 3 punts més complexes de tot el procés previ a la construcció. 

Avantatges de gestionar la construcció d’un habitatge de manera eficient

T'expliquem tots els avantatges de gestionar el procés de construcció de manera eficient, per evitar riscos d'imprevistos, i que els resultats siguin satisfactoris.

Procés per legalitzar i habilitar una casa per entrar-hi a viure

Un cop hem acabat tota la construcció de casa vostra és necessari que la legalitzem perquè pugueu accedir a tot allò que necessiteu per entrar-hi a viure.