Fase construcció de cases a girona i la costa brava

Per què la Costa Brava és el lloc ideal per viure o passar les vacances?

La Costa Brava és un indret molt desitjat per a qualsevol persona amant del mar, ja que viure a prop de cales i platges amb aigües cristal·lines i un clima amable i càlid...
Costa Brava - Habitatges de somni

La Costa Brava és un indret molt desitjat per a qualsevol persona amant del mar, ja que viure a prop de cales i platges amb aigües cristal·lines i un clima amable i càlid convida a trobar la pau i permet tenir un ritme de vida molt més relaxat, condicions que fan que els que hi viuen gaudeixin d’una salut més bona.

Gaudeix d’esports i activitats a l’aire lliure durant tot l’any a la Costa Brava

Els dies assolellats predominen la major part de l’estiu i en gran part la resta de l’any. Fins i tot a l’hivern, les temperatures no solen baixar dels 5 graus. Aquest bon temps fa que es pugui realitzar esport i activitats exteriors durant totes les estacions en un entorn privilegiat. L’accés fàcil a ports esportius com els de l’Escala, Empuriabrava, l’Estartit o les característiques Illes Medes són un racó paradisíac per als amants del busseig o el kayak. Els més de cent camins de ronda que voregen tota la costa (des de Blanes a Cadaqués) són per a tots aquells que adoren el senderisme. Si sou amants de les rutes en bicicleta, també en podreu gaudir de centenars. Si us agraden els esports com el golf teniu el Golf de Peralada o el de Navata.

Gastronomia a la Costa Brava: L’autèntica essència mediterrània

L’estil de vida mediterrani és una aposta segura perquè a banda de ser un racó idíl·lic i multicultural tampoc podem oblidar-nos de les innumerables activitats d’oci i de la seva gastronomia, un gust per a tots els sentits. Els restaurants amb estrella Michelin més famosos us faran gaudir de valent amb els seus productes frescos i de proximitat i els diversos cellers i vinyes que hi ha a una de les zones vinícoles més importants d’Europa seran el lloc per als amants del bon vi.

Habitatges de somni a la Costa Brava: Una inversió de futur

Per totes aquestes característiques tan especials, l’oferta immobiliària de la Costa Brava ha estat objecte d’inversió des de fa anys. Les possibilitats d’habitatges són molt variades: masies, xalets, adossades, pisos, habitatges contemporanis… Tots s’hi integren a la perfecció. Són un refugi de valor a l’alça, ja que la ubicació és i sempre ha estat molt cotitzada. Sens dubte, invertir en la construcció d’un habitatge a la Costa Brava és la millor opció.